کد خبر 142600
۱۰ فروردین ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۰

کیفیت بخشی برنامه‌های ستاد اجرایی شاهد اولویت بنیاد است

مدیر کل بنیاد استان مازندران کیفیت بخشی برنامه های ستاد اجرایی شاهد در سال جاری را از اولویت مهم بنیاد دانست و اظهار داشت: برای ارتقای علمی و بهبود بخشیدن به روند رو به رشد تحصیلی، باید بنیه علمی و مشاوره تحصیلی را در مدارس شاهد و ایثارگر تقویت کرد.

به گزارش حیات،  نخستین نشست ستاد اجرایی شاهد و ایثارگر صبح روز شنبه دهم فروردین ماه با حضور مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران و آموزش و پرورش استان و معاون فرهنگی پژوهشی بنیاد در دفتر مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران برگزار شد.
هدایت مظلومی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ارج نهادن به مقام عرشی شهدا گفت: شهدا ضامن اقتدار و امنیت کشور ما هستند.
وی کیفیت بخشی برنامه های ستاد اجرایی شاهد در سال جاری را از اولویت مهم بنیاد دانست و اظهار داشت: برای ارتقای علمی و بهبود بخشیدن به روند رو به رشد تحصیلی، باید بنیه علمی و مشاوره تحصیلی را در مدارس شاهد و ایثارگر تقویت کرد.
در این جلسه مدیر کل بنیاد مازندران با اهدای لوح تقدیر از مدیر کل و معاونین آموزش و پرورش استان بدلیل برگزاری دو هزار یادواره شهدا در دو هزار مدرسه مازندران تجلیل کرد./ایثار

برچسب‌ها